AKCIÓS MASSZÁZS ÁRAK

HERBA THAI MASSZÁZS

Ez a masszázstípus a tradicionális thai masszázs kombinációja különféle gyógynövénygőzökkel. A gőzölt herba zsákkal masszírozva, a gőz melegével és gyógynövények olajával serkentik a vérkeringést, működésbe hozzák az izmokat és a merev ízületeket. Kiválóan alkalmas az erősen igénybevett ízületek és izmok felfrissítésére, fájdalmak kezelésére. A gyógynövényes zsák több, mint 15 féle gyógynövényt tartalmaz.

Egyesíti magában a thermoterápia és a gyógynövényes aromaterápia jótékony hatásait.

A thai gyógynövényes párnácskával történő terápia kiválóan alkalmas izomfeszültségek kezelésére, relaxálására, a test különböző részeinek felmelegítésére, reflexzónák, energiavonalak, akupresszúrás pontok masszírozására, valamint érintésre is. Fájdalmas feszes, görcsös, túlterhelt izmok, akut lumbágók, ízületi gyulladások, álmatlanság, migrénes fejfájás, továbbá felfokozott idegállapot kezelésére.

60 perc – 13 000.- Ft.
90 perc15 000.- Ft.


OLAJOS THAI MASSZÁZS

A masszázs menete lényegében megegyezik a tradicionális thai masszázzsal, azzal a különbséggel, hogy az olajtól csúszóssá vált testen bizonyos fogásokat elhagynak. Az illóolajok az érintés és a szaglás érzékszerveit együttesen használva fejtik ki jótékony hatásukat, közvetlenül a bőrön keresztül. Az olajos testmasszázs stimulálja a vérkeringést, az illóolajok pedig körülölelik a testet és felszívódva az orron át belélegezve hatnak. Segít a méregtelenítésben, erősíti az immunrendszert, az bőrt rugalmassá, selymessé teszi, a fáradt lelket felüdíti. Masszázs után ne zuhanyozzunk 4-5 órán keresztül, mert az olaj körülbelűl 45-60 %-a szívódik fel a masszázs alatt, a többi csak utána. Egy kúra négy hétig tart, utána két hét szünet ajánlott, hogy a szervezet kitisztulhasson. A kezelés időtartama 60 illetve 90 perc lehet.

30 perc8 000.- Ft.
60 perc – 10 000.- Ft.
90 perc12 000.- Ft.
120 perc – 16 000.- Ft.TRADICIONÁLIS THAI MASSZÁZS

Gyökerei az ősi Indiába nyúlnak vissza. A masszázs hatása elsősorban az energiarendszer kiegyensúlyozásában rejlik. A masszázs az izmok nyomásával, nyújtásával a szabad energiaáramlást igyekszik biztosítani, Sajátossága, hogy a thai masszőzök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során. A masszázs rendkívüli hatékonyságát a különböző testrészek sajátos kimozgatásával, kiropogtatásával fokozzák. Fizikai és pszichés értelemben a fájdalmak és merevségek oldása, a rugalmas hajlékony elengedett állapot létrehozása a cél. A masszázs vékony anyagú masszázsruhán keresztül, matracon, a földön történik.

30 perc8 000.- Ft.
60 perc – 9 000.- Ft.
90 perc – 10 000.- Ft.
120 perc – 13 000.- Ft.


THAI LÁBMASSZÁZS

A talpmasszázs ősi kínai eredetű gyógymód, több mint 3000 éve sikeresen alkalmazzák Ázsiában. Megelőz és gyógyít számos betegséget. Szinte minden érzőideg a talpból gyökerezik. A talpmasszázs stimulálja, megfelelően serkenti a belső szervek aktivitását, tevékenységét. Egyensúlyba hozza a vér- és nyirokkeringés immunitását, méregtelenít, fiatalít és elősegíti a hosszú életet.

A masszőz a kezén és ujjain kívül speciális fapálcikákat használ krémmel és olajjal.

A talp a test térképe. Ha egy testrész, vagy szerv beteg, keringése rossz, a megfelelő pont a talpon különösen nyomás, vagy fájdalom érzékennyé válik. Ha ezt a pontot masszírozzák, a hozzá tartozó testrégió keringése javul.

30 perc6 000.- Ft.
60 perc 7 000.- Ft.
90 perc9 000.- Ft.


HÁTMASSZÁZS

30 perc6 000.- Ft.
60 perc 7 000.- Ft.


VIP SZOBA FELÁR:
2 000.- Ft.